fbpx
Image Slider

Schuldhulpverlening


Schuldhulpverlening gezocht?

Bent u op zoek naar schuldhulpverlening? Schulden kunnen voor lastige situaties zorgen. Als u onzeker bent over uw financiële situatie, willen wij u graag helpen. Onthoudt dat u niet de enige bent met dit probleem. Wij geloven dat er vrijwel voor ieder financieel probleem een oplossing voor handen is.

Een team van specialisten staat voor u klaar om u te begeleiden en te adviseren. Kies voor schuldhulpverlening van Finqo en samen gaan we aan de slag. Zet die belangrijke eerste stap en neem direct contact met ons op. Of vraag informatie aan als u eerst meer wilt weten over onze werkwijze.

direct contact opnemen Afspraak maken Informatie aanvragen

Wanneer kiest u voor schuldhulpverlening door Finqo?

  • Vindt u het lastig om uw inkomen te beheren?
  • Vindt u het lastig om uw rekeningen op tijd te betalen?
  • Bent u onzeker over uw financiële situatie?
  • Heeft u schulden?

Wat is schuldhulpverlening?

De betekenis van schuldhulpverlening is als volgt: een onafhankelijk persoon beheert uw vermogen voor u. Schuldhulpverlening wordt vaak verwart met schuldsanering. Wat is het verschil? Bij schuldsanering wordt een Vrij Te Laten Bedrag (VTLB) berekening gemaakt. Ofwel wat u wettelijk aan leefgeld zal ontvangen. Bij schuldhulpverlening is dit niet het geval.

Hoe kan onze hulp u helpen?

Wij denken graag met u mee om rust te brengen in uw financiële situatie. Samen zorgen we dat schulden worden weggewerkt en in de toekomst kan worden voorkomen. Er staat u een toekomst te wachten waarin u schuldenvrij en zorgeloos kunt leven.

Onze werkwijze en kosten

Onze dienstverlening is gericht op een haalbare oplossing voor financiële problemen. Wij bieden persoonlijke begeleiding waarin betrokkenheid en respect voorop staan. Daarbij verliezen wij het belang van alle betrokken partijen niet uit het oog.

Omdat de mogelijkheden en een kostenplaatje per situatie uniek zijn, vragen we u onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen kosteloos en vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij helpen u graag verder

Voorziet u financiële problemen of ziet u geen oplossing meer voor uw geldzorgen? Neem dan die belangrijke eerste stap naar schuldhulpverlening door Finqo. En neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Informatie aanvragenHulp bij schulden
Contact opnemen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Museumplein 30
9674 AD  Veendam