fbpx
Image Slider

Basisopleiding Beschermingsbewind


Voor wie is deze korte opleiding geschikt?

De Basisopleiding Beschermingsbewind is een opleiding voor de startende bewindvoerder en voor wie erover denkt om bewindvoerder te worden. Deze opleiding is gericht op de dagelijkse praktijk van de bewindvoerder en er worden relevante casussen uit de praktijk uitgewerkt. Na het volgen van deze opleiding ben je in staat om als bewindvoerder aan de slag te gaan en kun je met zelfvertrouwen je cliënten bedienen.  Je weet wat er van jou als bewindvoerder wordt verwacht en tevens hoe je de taken van een bewindvoerder op de meest effectieve en efficiënte wijze uitvoert. Daarom is deze opleiding ook zeer geschikt voor beroepsgroepen, zoals hulpverleners, deurwaarders en ook bankmedewerkers, die te maken hebben met onder bewind gestelde cliënten.

De opleiding bestaat in totaal uit 3, twee-daagse, modules. Deze modules kunnen ook afzonderlijk worden gevolgd. Het is niet verplicht om de gehele opleiding te volgen. Na afloop van deze opleiding wordt een certificaat aan je uitgereikt met daarop de gevolgde modules.

Hebt u een uitkering bij het UWV dan biedt het UWV u aan om deze opleiding te vergoeden. Kijk even bij de link of u voldoet aan de eisen die het UWV stelt en meld u aan voor de opleiding tot bewindvoerder

Ga naar uwv.nl

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist. Een HBO werk- en denkniveau is van belang bij het volgen van deze opleiding.

[we_table style="1" posts_per_page="-1" cat="24" orderby="title"]

Contact opnemen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Museumplein 30
9674 AD  Veendam