fbpx
Image Slider

mentor


Wie zijn wij:

Finqo is een jong en dynamisch kantoor. Naast bewindvoering richt Finqo zich ook op mentorschap en opleidingen. Binnen onze organisatie werken allemaal professionals die voldoen aan de kwaliteitseisen van de rechtbank en de branchevereniging Horus.

Wat zoeken wij:

Wegens groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren mentor. Wij zoeken een gemotiveerde, oplossingsgerichte collega die kwaliteit hoog in het vaandel heeft en affiniteit heeft met de doelgroep. In de functie mentor ben je verantwoordelijk voor de dossiers binnen Finqo. Als mentor behartig je de zorgbelangen van de cliënt. Je hebt veel contact met je cliënt, hulpverleners en instanties zoals de rechtbank en gemeenten.

Doel:

Het zelfstandig uitvoeren mentorschapstaken en optreden als belangenbehartiger van de cliënt.

Wat bieden wij:

Je komt te werken in een klein team, waar een prettige en informele werksfeer heerst. De werktijden zijn (flexibel) van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:00 uur. De functie is tussen de 24 en 36 uur per week. Je salaris is marktconform en tevens wordt de mogelijkheid geboden voor persoonlijke ontwikkeling.

Hoe kun je ons bereiken:

Als jij jezelf herkent in het bovenstaande profiel en je graag onderdeel wilt zijn van ons team, dan vragen wij jou om je CV en motivatiebrief te sturen naar info@finqo.nl.

Contact opnemen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Museumplein 30
9674 AD  Veendam