fbpx
Image Slider

Bewindvoering Zandvoort


Is het beheren van uw financiën niet altijd gemakkelijk voor u of bent u niet in staat om dit te beheren? Wanneer u bijvoorbeeld veel schulden heeft kan het lastig zijn om uit zo’n lastige situatie te komen. Bewindvoering in Zandvoort kan u daarbij helpen. Hierdoor voorkomt u dat de problemen zich voortzetten. Bij Finqo bent u aan het goede adres, want wij kunnen u hierbij helpen.

Bewindvoering in Zandvoort? Kies voor Finqo

Wat houdt bewindvoering in Zandvoort eigenlijk in? Indien u bij Finqo onder bewind staat, zullen wij als bewindvoerder beslissingen nemen over uw goederen, vermogen en eventuele schulden. Echter blijft u wel altijd handelingsbekwaam en mag u nog steeds zelfstandig rechtshandelingen verrichten. Samen met u wordt een budgetplan opgesteld. Hierdoor ontstaat duidelijkheid. Uw post komt ook bij Finqo binnen, zodat u zich niet meer druk hoeft te maken om de rekeningen die binnen komen. Het is ons doel om uw financiële situatie te stabiliseren. Indien mogelijk treft Finqo een betalingsregeling voor de schulden. Wij kunnen u van dienst zijn wanneer:

  • U een onzekere financiële situatie heeft;
  • U niet op tijd uw rekeningen kunt betalen;
  • U moeite heeft met het beheren van inkomen;
  • U schulden heeft.

De procedure van Finqo

Het werkt eigenlijk als volgt. U meldt zich aan bij ons via een telefonische aanmelding. Vervolgens spreken we af bij u thuis of bij de zorginstelling, om persoonlijk kennis te maken. Na instemming vullen we de formulieren in en deze worden naar de kantonrechter verstuurd. Enkele weken daarna volgt een zitting, waarbij de bewindvoerder de administratie in ontvangst neemt. Zodra de bewindvoering is uitgesproken starten we met de werkzaamheden.

Neem gerust contact op!

Wanneer u vragen heeft rondom de bewindvoering in Zandvoort, kunt u altijd bij ons terecht. Wij helpen u graag bij al uw vragen. Finqo helpt u naar een zorgeloze toekomst! Vul gerust ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Informatie aanvragenHulp bij schulden
Contact opnemen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Museumplein 30
9674 AD  Veendam