fbpx

Bewindvoering in Heerenveen

Bewindvoering in Heerenveen zorgt ervoor dat u precies weet wat u kunt uitgeven en wat niet. Het is belangrijk om een stabiel inkomen te hebben. Zodat u weet wat u kunt uitgeven en dat de vaste lasten iedere maand betaald kunnen worden. Zo voorkomt u dat gas, water en licht afgesloten worden en u een huur- of hypotheekachterstand oploopt.

De professionele en ervaren bewindvoerder in Heerenveen helpt u graag bij het op de rit krijgen van uw geldzaken. Dit doen wij onder meer door budgetbeheer aan te bieden. Laat Finqo de bewindvoering voor u aanvragen.

We zijn overtuigd van de grote meerwaarde van kwalitatief hoogstaande dienstverlening door onze professionals.

DIRECT CONTACT OPNEMEN HULP AANVRAGEN INFORMATIE AANVRAGEN

GOEDE BEWINDVOERING IN HEERENVEEN DOOR FINQO

  • Uw financiële administratie weer stabiel
  • Bewindvoerders in Heerenveen met jarenlange ervaring
  • Lid van de BPBI
  • Vertrouwd en vakkundig
  • Werkzaam door het hele land: steunlocaties in Groningen, Zwolle, Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Capelle aan den IJssel en Rotterdam
  • Ook voor mentorschap en budgetbeheer in Heerenveen

Kies voor de bewindvoering van Finqo en ervaar de voordelen zelf. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

HOUDT UW FINANCIËN OP ORDE

Kunt u uw rekeningen niet meer betalen, heeft u schulden en weet u niet hoe u zelfstandig van uw schulden af moet komen? Schulden kunnen naast een financieel onprettige situatie ook voor andere problemen zorgen. Des te belangrijk is het dat u hier weer spoedig uitkomt. Zodat ergere situaties voorkomen kunnen worden.

U hoeft dit echter niet alleen te doen: Finqo kan u door middel van bewindvoering in Heerenveen helpen bij het ophelderen en oplossen van uw vervelende financiële situatie.

bewindvoering drachten

WERKWIJZE VAN DE BEWINDVOERING IN HEERENVEEN

Finqo bewindvoerder in Heerenveen stelt samen met u een budgetplan op, doet alle betalingen voor u en beheert als dat nodig is ook uw persoonsgebonden budget. Daarnaast komt uw post niet meer bij op de deurmat, maar op de mat van ons kantoor. Door deze werkwijze wordt u niet met de openstaande rekeningen geconfronteerd. Wanneer er gesproken wordt over problematische schulden, spreekt de kantonrechter het schuldenbewind uit.

DIRECT CONTACT OPNEMEN HULP AANVRAGEN INFORMATIE AANVRAGEN

ZO LOSSEN WE UW SCHULDEN AF

Schakelt u ons ook in voor bewindvoering in Heerenveen? Zodat we u verder kunnen helpen bij het stabiliseren van uw financiële situatie en ervoor kunnen zorgen dat u niet verder in de schulden raakt? Ons doel is natuurlijk om er samen met u voor te zorgen dat u al uw schulden kunt aflossen. Dit houdt dan in dat Finqo als uw bewindvoerder in Heerenveen alle beslissingen neemt over zaken die te maken hebben met uw vermogen, goederen en eventuele schulden.

Veel gestelde vragen

Wat is bewindvoering?

Bij bewindvoering krijgt een person een bewindvoerder toegewezen, die zich over de financiële situatie van een persoon gaat bekommeren. Daarbij wordt de persoonlijke financiën weer op orde gebracht en gestabiliseerd. De bewindvoerder is in wezen een mentor die de persoon ondersteunt bij zijn of haar financiële zaken, in het geval van schulden of financiële moeilijkheden.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

Hoe kun je bewindvoering aanvragen?

Bewindvoering kan door de persoon met financiële problemen zelf aangevraagd worden, door een echtgenoot, partner of sommige familieleden. Dit wordt gedaan door de daarvoor bestemde formulieren in te vullen en deze samen met een verzoekschrift naar de kantonrechter te sturen. Tijdens een zitting bij de kantonrechter wordt de zaak vervolgens besproken en kan de persoon onder bewind geplaatst worden.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

Waar kun je bewindvoering aanvragen?

Bewindvoering aanvragen dient via de kantonrechter te gebeuren. Finqo kan u daarbij helpen. Wij zorgen voor de juiste formulieren, nemen uw situatie door en zorgen dat alles correct is ingevuld. Ook helpen we u bij het opstellen van het verzoekschrift. U kunt daarbij direct een bewindvoerder van Finqo voordragen, indien gewenst.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

Hoe kun je bewindvoering stopzetten?

Net zoals het aanvragen gaat ook het stopzetten van bewindvoering via de kantonrechter. U dient daarvoor een brief aan de kantonrechter te schrijven met het verzoek de bewindvoering te laten stopzetten. Hierin geeft u uw gegevens door, plus de reden waarom de bewindvoering stopgezet zou dienen te worden. Vervolgens wordt u na verloop van tijd uitgenodigd voor een zitting, waarin uw zaak behandeld wordt.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

bewindvoering Drachten

U BENT NOG STEEDS HANDELINGSBEKWAAM

Daarentegen betekent dit natuurlijk niet dat u helemaal niets meer te zeggen heeft over uw eigen financiën. Integendeel: wanneer u bij Finqo onder bewindvoering in Heerenveen staat, bent u wel nog steeds handelingsbekwaam en mag u dus ook nog steeds zelfstandig acties uitvoeren. Wij bieden met onze bewindvoering ondersteuning bij uw volledige financiële administratie.

VERANTWOORDING AAN DE KANTONRECHTER

Finqo legt als bewindvoerder in Heerenveen jaarlijks verantwoording af aan de kantonrechter en voldoet compleet aan de zeer strenge kwaliteitseisen van de rechtbank. Daarnaast zijn wij ook lid van de BPBI, de branchevereniging voor Professionele Bewindvoerder en Inkomensbeheerders. U kunt er op vertrouwen dat uw geldzaken vertrouwd vakkundig geregeld worden door onze bewindvoerders.

Mentorschap

Beschermingsbewind

Contact

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR BEWINDVOERING IN HEERENVEEN?

Vanzelfsprekend zijn er kosten verbonden aan bewindvoering in Heerenveen. Beschikt u zelf niet over de middelen om deze kosten te voldoen? Ook dan kunt u gebruik maken van onze diensten. Dan kunnen wij bij de gemeente Heereveen een verzoek indienen voor een vergoeding. Dit is een vergoeding onder sociale bijstand. Dankzij deze vergoeding kan iedereen gebruik maken van onze hulp.

HET AANVRAGEN VAN BEWINDVOERING IN HEERENVEEN

Hoe gaat het aanvragen van bewindvoering in Heerenveen precies in zijn werk? Als eerste is het belangrijk dat u of een zorgverlener of familielid zich telefonisch aanmeldt bij Finqo:  +31 (0)85 016 00 86. We plannen dan een kennismakingsgesprek en bespreken uw financiële situatie. Aan het einde van dit gesprek vullen we de benodigde formulieren in en verzenden we het verzoekschrift aan de kantonrechter.

ONDER BEWIND STAAN

Na enkele weken volgt dan de zitting. Zodra de rechter u onder bewind heeft gesteld, starten wij onze werkzaamheden. De kantonrechter kan ook het schuldenbewind uitspreken bij zeer problematische schulden. Het schuldenbewind wordt gepubliceerd in het openbare curatele en bewind register. Wilt u hierover meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

BUDGETBEHEER, INKOMENSBEHEER EN MENTORSCHAP

U kunt ook bij ons terecht voor budgetbeheerinkomensbeheer en mentorschap. Dit zijn allemaal onderdelen van bewindvoering in Heerenveen. Wij verrichten ook inkomensbeheer voor cliënten in zorginstellingen, wij zorgen voor extra ondersteuning bij financiële zaken, schulden en bij zorg.

NEEM CONTACT OP VOOR BEWINDVOERING IN HEERENVEEN

Denkt u baat te hebben bij onze hulp en wilt u bewindvoering aanvragen in Heerenveen? Neem dan vrijblijvend contact op met Finqo. Zodat we samen kunnen kijken naar wat we zoal voor u kunnen betekenen.

Aangezien iedere situatie uniek is, waardoor de hulpmogelijkheden en het kostenplaatje per persoon verschillen, vragen we u onderstaand formulier in te vullen. Dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook altijd bellen naar  +31 (0)85 016 00 86.

DIRECT CONTACT OPNEMEN AFSPRAAK MAKEN INFORMATIE AANVRAGEN

Direct hulp aanvragen

  • MM slash DD slash JJJJ