fbpx

Bewindvoering in Friesland

Het is van belang om uw geldzaken goed op een rijtje te hebben, zodat u uw rekeningen iedere maand kunt betalen en niet voor verrassingen komt te staan. Woont u in Friesland? Ziet u door de bomen het bos niet meer of zijn de rode cijfertjes op uw bankrekening niet meer overzien? Indien u door schulden in lastige situaties terecht bent gekomen, kan het verstandig zijn om hulp in te schakelen van een professionele en ervaren bewindvoerder die er voor kan zorgen dat u niet verder in de schulden komt en ook weer uit de schulden komt.

De kantonrechter van Finqo kan u onder andere in de regio Leeuwarden, Sneek en Drachten helpen wanneer u voor budgetbeheer en bewindvoering op zoek bent naar een bewindvoerder in Friesland. Wij helpen u door middel van budgetbeheer en bewindvoering bij het stabiliseren van uw budget en helpen u bij het planmatig aflossen van uw schulden.

DIRECT CONTACT OPNEMEN HULP AANVRAGEN INFORMATIE AANVRAGEN

GOEDE BEWINDVOERING IN FRIESLAND DOOR FINQO

  • Uw financiële administratie weer stabiel
  • Bewindvoerders in Friesland met jarenlange ervaring
  • Lid van de BPBI
  • Vertrouwd en vakkundig
  • Werkzaam door het hele land: steunlocaties in Groningen, Zwolle, Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Capelle aan den IJssel en Rotterdam
  • Ook voor mentorschap en budgetbeheer in Friesland

Wilt u ons inschakelen als uw bewindvoerder in Friesland? Bel dan vandaag nog naar 085 – 016 00 86. We plannen dan een persoonlijk kennismakingsgesprek en vragen de bewindvoering aan bij de rechtbank in Friesland. Samen lossen we uw geldproblemen op.

OVER BEWINDVOERING VAN FINQO

Schakelt u Finqo in voor bewindvoering in Friesland zodat we u verder kunnen helpen bij het stabiliseren van uw financiële situatie en er voor kunnen zorgen dat u van uw schulden af komt? Dit houdt dan in dat Finqo als bewindvoerder alle beslissingen neemt omtrent uw vermogen, goederen en eventuele schulden. Dit betekent daarentegen natuurlijk niet dat u helemaal niets meer te zeggen heeft over uw eigen financiën: wanneer u onder bewindstelling staat in de regio Friesland, bent u wel nog steeds handelingsbekwaam en mag u dus ook nog steeds zelfstandig rechtshandelingen uitvoeren. Finqo biedt met haar bewindvoering een helpende hand bij uw volledige financiële administratie. Zo kan er duidelijkheid gecreëerd worden over de situatie waarin u zich bevindt en krijgt u ondersteuning bij het stabiel houden van uw budget en het aflossen van uw schulden.

Het team van Finqo Inkomensbeheer bestaat uit goed opgeleide en ervaren bewindvoerders, mentoren en budgetbeheerders. Kwaliteit staat bij Finqo altijd bovenaan. Ze zijn overtuigd van de grote meerwaarde van kwalitatief hoogstaande dienstverlening door professionals.

Finqo legt als bewindvoerder ieder jaar verantwoording af aan de kantonrechter en voldoet daarnaast aan de zeer strenge kwaliteitseisen van de rechtbank. Finqo is ook lid van de BPBI, de branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders. Wij verzekeren u dat uw geldzaken vertrouwd en vakkundig geregeld zullen worden.

bewindvoering drachten

CONTACT OPNEMEN OVER BEWINDVOERING VAN FINQO

Vindt u het lastig om zelf uit uw financieel onprettige situatie te komen en realiseert u zich dat u hier hulp bij nodig heeft? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Finqo zodat we samen kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van bewindvoering Friesland en schuldhulp Friesland.

DIRECT CONTACT OPNEMEN HULP AANVRAGEN INFORMATIE AANVRAGEN

Veel gestelde vragen

Wat is bewindvoering?

Bij bewindvoering krijgt een person een bewindvoerder toegewezen, die zich over de financiële situatie van een persoon gaat bekommeren. Daarbij wordt de persoonlijke financiën weer op orde gebracht en gestabiliseerd. De bewindvoerder is in wezen een mentor die de persoon ondersteunt bij zijn of haar financiële zaken, in het geval van schulden of financiële moeilijkheden.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

Hoe kun je bewindvoering aanvragen?

Bewindvoering kan door de persoon met financiële problemen zelf aangevraagd worden, door een echtgenoot, partner of sommige familieleden. Dit wordt gedaan door de daarvoor bestemde formulieren in te vullen en deze samen met een verzoekschrift naar de kantonrechter te sturen. Tijdens een zitting bij de kantonrechter wordt de zaak vervolgens besproken en kan de persoon onder bewind geplaatst worden.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

Waar kun je bewindvoering aanvragen?

Bewindvoering aanvragen dient via de kantonrechter te gebeuren. Finqo kan u daarbij helpen. Wij zorgen voor de juiste formulieren, nemen uw situatie door en zorgen dat alles correct is ingevuld. Ook helpen we u bij het opstellen van het verzoekschrift. U kunt daarbij direct een bewindvoerder van Finqo voordragen, indien gewenst.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

Hoe kun je bewindvoering stopzetten?

Net zoals het aanvragen gaat ook het stopzetten van bewindvoering via de kantonrechter. U dient daarvoor een brief aan de kantonrechter te schrijven met het verzoek de bewindvoering te laten stopzetten. Hierin geeft u uw gegevens door, plus de reden waarom de bewindvoering stopgezet zou dienen te worden. Vervolgens wordt u na verloop van tijd uitgenodigd voor een zitting, waarin uw zaak behandeld wordt.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

bewindvoering Drachten

Mentorschap

Beschermingsbewind

Contact