fbpx

Bewindvoering in Drachten

Bent u op zoek naar bewindvoering in Drachten, omdat u het gevoel heeft dat u in een uitzichtloze situatie terecht bent gekomen door financiële problemen? Dan is het aan te raden dat u hulp zoekt bij een organisatie die u kan helpen bij het oplossen van deze financiële problemen. Finqo is gespecialiseerd in hulp bij schulden en bewindvoering. Samen met de deskundige bewindvoerders van Finqo kunnen we op zoek naar een oplossing. Daarnaast voorkomt de bewindvoerder in Drachten problemen in de toekomst.

Finqo is met 4 disciplines partner bij vraagstukken rond inkomensbeheer, schuldpreventie en schuldenproblematiek

DIRECT CONTACT OPNEMEN HULP AANVRAGEN INFORMATIE AANVRAGEN

GOEDE BEWINDVOERING IN DRACHTEN DOOR FINQO

 • Uw financiële administratie weer stabiel
 • Bewindvoerders in Drachten met jarenlange ervaring
 • Lid van de BPBI
 • Vertrouwd en vakkundig
 • Werkzaam door het hele land: steunlocaties in Groningen, Zwolle, Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Capelle aan den IJssel en Rotterdam
 • Ook voor mentorschap en budgetbeheer in Drachten

Wilt u ons inschakelen als uw bewindvoerder in Drachten? Bel dan vandaag nog naar 085 – 016 00 86. We plannen dan een persoonlijk kennismakingsgesprek en vragen de bewindvoering aan bij de rechtbank in Drachten. Samen lossen we uw geldproblemen op.

Een soort mentorschap

U kunt de bewindvoerder in Drachten zien als een soort mentor Uw financiële situatie wordt tijdens de periode van bewindvoering vakkundig van u overgenomen. U hebt nergens meer omkijken naar en uw persoonlijke administratie wordt netjes op orde gebracht zodat u altijd een overzicht hebt van welk geld u vrij besteedbaar overhoudt.

bewindvoering drachten

Team van deskundige specialisten

Wanneer u kiest voor bewindvoering Drachten door Finqo, dan wordt u geholpen door een team van deskundige specialisten: van fiscalisten, juristen en notarissen. Bij Finqo werken we op de volgende manier als u ervoor kiest om de bewindvoering door ons te laten doen:

 • We communiceren altijd op een persoonlijke en betrokken manier met u;
 • U wordt geholpen door goed opgeleide en ervaren bewindvoerders, administrateurs én mentoren;
 • Wij houden uw persoonlijke administratie op orde;
 • U wordt geholpen door een gecertificeerde organisatie, wat inhoud dat wij zijn aangesloten bij de Branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPI);
 • Al onze diensten zijn officieel goedgekeurd door de Nederlandse financiële autoriteiten.

Bewindvoering aanvragen in Drachten

Wilt u bewindvoering aanvragen in Drachten? Dit gaat via de kantonrechter. U dient bij ons een verzoek in voor bewindvoering. Wij nemen de situatie door en kijken of u er voor in aanmerking komt. Zodra wij concluderen dat dit het geval is, wordt er een persoonlijk gesprek gepland waarin we overal dieper op in gaan. Vervolgens wordt het verzoek ingediend bij de rechtbank. De kantonrechter zal tijdens een zitting u onder bewindvoering plaatsen.

Veel gestelde vragen

Wat is bewindvoering?

Bij bewindvoering krijgt een person een bewindvoerder toegewezen, die zich over de financiële situatie van een persoon gaat bekommeren. Daarbij wordt de persoonlijke financiën weer op orde gebracht en gestabiliseerd. De bewindvoerder is in wezen een mentor die de persoon ondersteunt bij zijn of haar financiële zaken, in het geval van schulden of financiële moeilijkheden.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

Hoe kun je bewindvoering aanvragen?

Bewindvoering kan door de persoon met financiële problemen zelf aangevraagd worden, door een echtgenoot, partner of sommige familieleden. Dit wordt gedaan door de daarvoor bestemde formulieren in te vullen en deze samen met een verzoekschrift naar de kantonrechter te sturen. Tijdens een zitting bij de kantonrechter wordt de zaak vervolgens besproken en kan de persoon onder bewind geplaatst worden.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

Waar kun je bewindvoering aanvragen?

Bewindvoering aanvragen dient via de kantonrechter te gebeuren. Finqo kan u daarbij helpen. Wij zorgen voor de juiste formulieren, nemen uw situatie door en zorgen dat alles correct is ingevuld. Ook helpen we u bij het opstellen van het verzoekschrift. U kunt daarbij direct een bewindvoerder van Finqo voordragen, indien gewenst.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

Hoe kun je bewindvoering stopzetten?

Net zoals het aanvragen gaat ook het stopzetten van bewindvoering via de kantonrechter. U dient daarvoor een brief aan de kantonrechter te schrijven met het verzoek de bewindvoering te laten stopzetten. Hierin geeft u uw gegevens door, plus de reden waarom de bewindvoering stopgezet zou dienen te worden. Vervolgens wordt u na verloop van tijd uitgenodigd voor een zitting, waarin uw zaak behandeld wordt.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

bewindvoering Drachten

Kosten

Uiteraard zitten er kosten vast aan bewindvoering in Drachten. Kunt u niet aan deze kosten voldoen? Dan kunnen wij bij de gemeente een verzoek indienen voor een vergoeding. Deze vergoeding valt onder de speciale bijstand. Zodoende kan iedereen gebruik maken van onze hulp. Iedereen heeft immers recht op goede hulp.

Ons team deskundige specialisten helpt u graag verder

Kies voor bewindvoering in Drachten

Komt u er zelf niet meer uit en wilt u bewindvoering aanvragen in Drachten? Verstandige keuze. Samen zorgen we ervoor dat u de financiën op een rijtje heeft en dat problemen in de toekomst voorkomen worden. Dát is ons doel!

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Finqo op het gebied van bewindvoering in Drachten? Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact op met ons. Wij kijken graag samen met u hoe we planmatig uw financiële situatie op orde kunnen krijgen. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een eerste afspraak te maken. Neemt u liever telefonisch contact op? Dat kan via +31 (0) 85 016 00 86.

Mentorschap

Beschermingsbewind

Contact

BEWINDVOERING IN DRACHTEN AANVRAGEN

Het aanvragen van bewindvoering in Drachten gaat via de rechtbank. Als u ons inschakelt uw bewindvoerder zullen we een verzoekschrift indienen bij de kantonrechter. Vervolgens zal tijdens een zitting de aanvraag worden goedgekeurd. Daarna kunnen we pas echt starten met de bewindvoering.

Ziet u het zitten om met ons dit traject aan te gaan? Bel dan gelijk naar 085 – 016 00 86. Mocht u eerst meer informatie willen weten kunt u dit gratis en vrijblijvend bij ons aanvragen. Neem hiervoor contact met ons op: vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@finqo.nl.

DIRECT CONTACT OPNEMEN AFSPRAAK MAKEN INFORMATIE AANVRAGEN

Direct hulp aanvragen

 • MM slash DD slash JJJJ