fbpx
Image Slider

Beschermingsbewind


Wie om psychische of lichamelijke redenen niet in staat is om zelf zijn of haar financiën te regelen, komt in aanmerking voor bewindvoering. De bewindvoerder (degene die deze mensen helpt) heeft als taak om de goederen te administreren en te beheren. Hierbij kunt u denken aan salaris, uitkering, loon, maar ook zaken als onroerende goed, vorderingen en schulden. De bewindvoering is ter bescherming van de desbetreffende persoon bedoeld. Hoe lang de bewindvoering duurt, wordt door de kantonrechter bepaalt. Deze bepaalt tevens welke goederen onder de bewind worden gesteld.

Beschermingsbewind door Finqo

Finqo is een betrouwbaar en flexibel bedrijf dat zich de laatste jaren heeft ontwikkeld tot een kwalitatief hoogstaande zakelijke dienstverlener. Bij ons draait het om u! Wij helpen u, of iemand in uw omgeving, met het beheren van de financiële situatie. Met onze kennis en expertise zijn wij in staat om u echt verder te helpen. Naast bewindvoering, kunnen wij u ook helpen met schuldbemiddeling en het onderhouden van uw budget.

Meer informatie over bewindvoering?

Wilt u meer informatie over bewindvoering en wat wij eventueel voor u kunnen betekenen? Klik dan hieronder op de button ‘Informatie aanvragen’. Wilt u graag door ons teruggebeld worden? Vul dan uw telefoonnummer rechts bovenin de pagina in. Wij nemen graag contact met u op om uw vragen te beantwoorden of u te voorzien van informatie.

Informatie aanvragenHulp bij schulden
Contact opnemen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Museumplein 30
9674 AD  Veendam